Köksrenovering

Köksrenovering

Står du i valet och kvalet inför en köksrenovering? Lugn! Att renovera kök behöver inte alltid vara en komplicerad process. Vi på Palma Bygg hjälper dig! 

Köksrenoveringar i toppklass

Köket beskrivs ofta som hemmets hjärta. Det är här familj och vänner samlas för att umgås och återhämta sig från dagens bestyr. Vi på Palma Bygg vet hur mycket ditt kök betyder för dig. Därför levererar vi bara kök av högsta kvalitet – anpassade till just din livsstil.

Oavsett om din köksrenovering känns som en övermäktig utmaning eller springer ur en färdig idé så är vi med dig från början till slut. Våra duktiga köksdesigners hjälper dig gladeligen fram i djungeln av köksluckor och spishällar. Med vassa pennor skissar de upp ditt nya kök precis som du vill ha det. När ritningen väl ligger på bordet kommer våra professionella hantverkare hem till dig för att påbörja förvandlingen av ditt kök.

Vi på Palma Bygg har många års erfarenhet av köksrenoveringar och kan därför presentera en gedigen referenslista över nöjda kunder. Vår affärsidé bygger på att sätta kunderna i första hand. Därför tilldelas du som kund din egna personliga projektledare i början av varje renovering. Projektledarens uppgift är att värna om dina önskemål och kontrollera att ditt kök eller badrum byggs med högsta kvalitet. För att undvika onödiga missförstånd och försenade leveranstider erbjuder vi även våra kunder en helhetslösning där vi både planerar, beställer och bygger ditt kök.

Våra professionella hantverkare hjälper dig

När du har fått ditt efterlängtade kök som våra arkitekter har ritat eller du kanske har redan beställt ett kök som har kommit till dig våra professionella hantverkare hjälper dig med att:
 
-Demonterar gamla köket
-Monterar nya köket
-Sätter nytt klinker/kakel
-Lägger nytt golv
-VVS och El (som är auktoriserade inom det området)
 
Vi på Palma Totalentreprenad garanterar till DIG:
-Fast pris
-30 % rabatt på arbetskostnader vi ROT-avdrag
-Tydlig offert att det inte blir miss förstånd
-Avtal som både du som kund och vi skriver på, vi träffas och går igenom avtalet

Köksbloggen

Se våra tidigare köksrenoveringar

Köksrenovering Stockholm Badrumsrenovering Palma

Köksrenovering Stockholm

Har du bestämt dig att renovera men är osäker hur du vill ha det? Vet du kanske inte vart du ska börja? Vi på Palma Totalentreprenad AB hjälper dig.

Köksrenovering Sollentuna, Huset har en själ Köksrenovering

Huset har en själ, Köksrenovering Stockholm – Palma bygg

Alla hus har sin egen själ, som skiljer sig mycket mellan olika bygg- och inredningsstilar och epoker. I ett sekelskifteshus kan man lyfta köket genom att renovera med tidstrogen design. I en modernare lägenhet fungerar det bättre med moderna och mer experimentella designstilar. Risken med ett trendigare kök är att snabbt blir omodernt, så det gäller att fundera igenom sina val ordentligt innan man kör igång.

Köksrenovering Nacka , Tidsberäkning - Köksrenovering Stockholm - Palma

Tidsberäkning – Köksrenovering Stockholm – Palma

Det är många som undrar hur lång tid det tar att renovera ett kök. Vårt svar är att det beror på förutsättningarna; den totala ytan, vilken typ av arbete som krävs, hur avancerad renovering som önskas samt vilka material som man vill använda och hur lätt det är att få tag på dessa samt färdigställa dem.

Köksrenovering Stockholm Renovera Kök

Nepas Kök och Inredning AB tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik. Prisvärda kök, Om du har bestämt dig för att förnya något i ditt hem, varför inte börja i köket? Det är rummet där familjen vistas på morgonen och en stor del av eftermiddagen och kvällen.
Köksrenovering Stockholm Renovera Kök